Rólunk

Rólunk

Az Index'95 Autósiskoláról

Az Index 95 autósiskola, mint az nevéből is kitűnik 1995. augusztusában kezdte meg működését. Az első években csak B kategóriás, azaz személygépkocsi vezetői engedély megszerzéséhez biztosított lehetőséget elméleti és gyakorlati képzés keretében. Az idő múlásával tapasztalataink növekedésével bővítettük a megszerezhető kategóriák számát.

A B mellé beléptettük 2002. évtől a moped, az AI, az A korlátozott és az A korlátozás nélküli, azaz a teljes motorkategóriákat. Már a kezdettől egyszerűsítettük tanulóink számára a vezetői engedély megszerzésének folyamatát azáltal, hogy oktató termünkben biztosítottunk lehetőséget az elsősegély nyújtó tanfolyam lebonyolítására. A vizsgára felkészülést gyakorlott és gyakorló mentőtiszt közreműködésével oldottuk meg. Ezek eredményeként, tehát iskolánk a felsorolt, B, M, az összes A kategóriákban teljes körű elméleti, gyakorlati és e.ü. felkészítést biztosít.

Az elméleti képzés, valamint az e.ü. tanfolyam Székesfehérváron a Budai u. 5. szám alatti irodánkban és oktató termünkben folyik. Előadóink sok éves tapasztalattal, folyamatos önképzéssel és frissítéssel gondoskodnak tanulóink megfelelő szintű felkészítéséről, amit az elméleti és elsősegély nyújtó vizsgák eredményei is bizonyítanak.

Gyakorlati oktatóink a kötelező éves továbbképzéseken kívül rendszeres ellenőrzéseken és folyamatos elméleti, gyakorlati és tapasztalatcseréken vesznek részt. Eredményeik egyértelműen alátámasztják az állandó ellenőrzés és képzés szükségességét, hisz az esetleges jogszabályváltozásokat is automatikusan építik be oktatói tevékenységükbe. A képzésben részt vevők mindannyian sok éves tapasztalattal és a szükséges empátiával rendelkeznek. Színes a paletta, hisz van, aki csak az oktatással, van, aki egyéb főállás mellett kiegészítő tevékenységként foglalkozik a képzéssel.

Nyilvántartási szám: 07009805